FROKOST/LUNSJ

BRØD:
Croissant m/ nydelig Tegelost
(som comté) (h, m)………………………………..54
Croissant m/ nydelig Tegelost & skinke
fra IOM (h, m)………………………………………59
Surdeigsskive fra Ille Brød (h) …………..12/24
Rugbrødskive fra Ille Brød (h)………………….21

Smør fra Rørosmeieriene………………………..10
Jarlsbergost (m)………………………………………21
Bestemorost, søt brunost (m)………………….21
Syltetøy (Solbær, bringebær, jordbær)…….21
Rødbethummus med agurk ………………….35

EGG:
Kokt egg fra Nedre Skyliholt   : 25,-

 

MEIERI
Yoghurt fra Rørosmeieriet, granola fra
Åpent Bakeri :
(Solbær, bringebær, jordbær) (m,n) ………….48
Syrnet melk fra Rørosmeieriet med Granola
(blåbærsmak)(m,n)………………………………….48

 

SQUASH, PISTASJ OG LINSESALAT
med dill, granateple
og sennep/honning dressing (n, sn)
Komponert av Milla

 

TOAST:
Sørlandsmozzarella, tomat, spinat,
ansjos (h, me, f)………………………………………..90
Tunfisk, nydelig Tegelost
(som comté) løk (h, m, f)……………………….90
Pastrami fra IOM, nydelig Tegelost
(som comté) (m, s)…………………………….. 100
Barnetoast(h,m)…………………………………40

Meny_OsloK_mars2019_01_03 Meny_OsloK_mars2019_01_02